Werkwijze

Om tot een goed totaalbeeld te komen van je gezondheid vraag ik u een intake formulier in te vullen. Door mijn vragen zo gedetailleerd mogelijk te antwoorden kan ik samen met u een route plannen naar het resultaat wat wenselijk en haalbaar is.

Het doel van deze holistische totaal aanpak is om het zelfherstellende vermogen, wat ieder mens bezit, optimaal te stimuleren.

Ik werk op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel (zingeving) niveau.

Methodes die kunnen worden ingezet zijn:

  • T.C.M shiatsu , cuppen, plummen, moxa, pakkingen
  • Orthomoleculair/Oosters voeding advies en begeleiding
  • Orthomoleculair Suppletie advies en begeleiding
  • Leefstijl advies en begeleiding
  • Qigong

Gebruik je supplementen en/of medicatie via een andere therapeut of arts, neem deze iedere keer mee in originele verpakking.

De intake/ kennismaking duurt 1,5 uur, vervolg consult  duurt 1 uur.

Aan de hand van de wens en de mogelijkheden volg je een behandelplan. Een behandeling/consult kan bestaan uit iedere discipline die ik tot mij beschikking heb, uiteraard in overleg met jou. Klachten die al langer bestaan hebben in de regel meer behandeltijd nodig, dan klachten die kort bestaan.

Een behandeling is incl. materiaal wat gebruikt wordt met moxa, cuppen, plumblossum, pakkingen, massage.

Een behandeling/ consult is excl. geadviseerde supplementen.

Tarieven:

Intake/ kennismaking€100,00
Consult/vervolg consult€80,00
Mail/app/telconsult€40,00
TCM shiatsu behandeling 1uur€80,00
TCM shiatsu behandeling 1,5 uur€100,00
Energetisch morfologische bloedtest€150,00

Er is in de praktijk een pin apparaat aanwezig, consulten/behandelingen/supplementen worden nadien contant of via het pinapparaat afgerekend.

Afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur worden geannuleerd of gewijzigd. Bij annulering na 24 uur worden het consult/behandeling in rekening gebracht. (dit wordt niet vergoed door de zorgverzekering)

Ik ben aan gesloten bij de beroepsvereniging NVST, en bij het HBO register van de RBCZ en val onder het klacht en tucht recht.

Raadpleeg voor eventuele vergoedingen altijd de polis van je zorgverzekering. Bij vergoeding door de zorgverzekering, betaald u eerst de nota, daarna kunt u deze declareren bij de zorgverzekering.

Wilt u een afspraak maken, stuur een mail info@qibalance.nl of bel 0610864590.